L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

divendres, 2 d’agost del 2024

El PP es queixa de que ningú no els ha consultat, ni els ha preguntat res sobre el grup principal i programa de festes

 

Ple municipal d'agost, avançat ja per segon any consecutiu a l'últim dilluns de juliol, i on el PP va expressar la seua queixa pel que qualificava de menyspreu al partit més votat a Tavernes, i on confirmava que cap responsable del govern municipal els havia consultat sobre la programació de Festes del Poble, menys sobre la presència de “La Oreja de Van Gogh” o altres esdeveniments, tot i que afirmaria no estar en contra de la presència del grup.

L’alcaldessa Lara Romero va afirmar que triar "La Oreja de Van Gogh" va ser un acord dels partits de l’equip de govern, “de manera tranquil·la” i atenent totes les inquietuds i sensibilitats d’EU i Compromís. Fins i tot va assegurar que hi hauria presència de cantants en valencià, però no va confirmar cap nom ni si estaven contractats, potser esperant avui, dia 2, quan està anunciat donar a conéixer "amb detall" la programació completa.

Eva Palomares li va recordar  que, quan el PSOE estava en l’oposició li recriminava a Compromís que triara unilateralment l’artista i aleshores el portaveu socialista afirmava que s'havia de parlar amb tots els grups, però ara el PSOE havia deixat de costat al partit més votat. “Lamentem la falta de diàleg. No estem en contra de que vinga l'Oreja de Van Gogh, però les coses amb diàleg ixen millor . No poden deixar de costat al PP, el partit que va guanyar les eleccions, en les decisions importants per a Tavernes”. 

 

 No s’aclareix en el ple com arribaran les entrades a les mans dels vallers i valleres

Eva Palomares va preguntar també pels  preus de les entrades i com es distribuiran. La premsa ja ha anunciat que l'entrada serà debades per a la gent del poble i 10 euros per a forasters. L’alcaldessa va dir que “caldrà distingir entre invitacions i entrades a la venta” – deixant entrevore una possibilitat de lliurament-  i que se li contestaria per escrit, resposta que va propiciar el comentari de la portaveu del PP: "Pensava que ho tindrien més trillat i sabrien perquè es fa com es fa”.

Eva Palomares també va recordar que la passada legislatura, quan Compromís va voler posar entrada lliure a la gent del poble i pagada als forasters, el secretari general ja va informar que això no era possible, perquè les lleis vigents a Europa prohibeixen les discriminacions i doble tracte als ciutadans europeus.

De tota manera, i malgrat eixe intercanvi d’opinions, ens vam quedar sense saber com s’ho farà l’Ajuntament per repartir les entrades i quins cantants o grup del País Valencià, i amb la llengua pròpia actuarà a Tavernes. Recordem que en la programació del 2023, no van haver cantants ni grups valencians!

Mentrestant ja hi ha que es prepara per acudir a Catarroja, on “La Fumiga” serà cap de cartell de festes, amb entrada gratuïta per a tothom el 13 de setembre, després d’haver “omplert fins a la bandera” en el Pirata de Gandia.