L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.417
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:4.916

diumenge, 5 de març del 2023

Informació important per als usuaris del ferrocarril de Tavernes i la Valldigna i del transport de l'Area Metropolitana de València


Els usuaris del tren de Tavernes i de la Valldigna a partir de demà dilluns, 6 de març, es beneficiaran de l’ampliació de cobertura de la targeta SUMA a tot l'àmbit de Renfe Rodalies del nucli de València i Castelló. L'ampliació crea les zones C i D, fins a Castelló de la Plana, Caudiel, Utiel, Moixent i Gandia, amb la qual cosa els passatgers de Tavernes estan entre els beneficiats. 

La targeta SUMA permetrà viatjar per l'Àrea Metropolitana utilitzant Metrovalència, EMT, RENFE Rodalia i MetroBus, i fer un transbord gratuït entre diferents mitjans de transport o entre dues línies diferents d'EMT o de MetroBus. 

 

Plànol actual de SUMA (zones A i B). Demà es creen dues zones noves (C i D) i quedaran dins totes les poblacions de les rodalies fins a Gandia, entre elles Tavernes.

 

Preus per a Tavernes

A partir del dilluns, 6 de març, els viatgers de Tavernes voran reduïdes les tarifes a un sol euro per trajecte amb la targeta SUMA. La tarifa s'aplica a la targeta SUMA - es pot adquirir en l'estació de Renfe-  i inclou un bo de deu viatges, amb un preu total de 10 euros des de Tavernes a València.

Actualment el bitllet a València costa 4,35 euros, si és en viatge d'anada i tornada val 8,70 euros, o siga que amb 1,30 euros més, es pot adquirir el bo de deu viatges.

Els preus es mantindran fins al 31 de juliol i l'objectiu és fomentar l'ús del transport públic sostenible, reduir el consum de combustibles fòssils per a evitar el major contribueixen al calfament del planeta.



On puc comprar els nous títols SUMA?

Els títols SUMA es poden comprar.

- En les taquilles i màquines d'autovenda de les estacions de Renfe Rodalia.
- En les taquilles i màquines d'autovenda de les estacions de Metrovalencia.
- En quioscos, estancs i altres punts de venda habituals de la xarxa de vendes de ATMV
- A través de l'app RecargaSUMA