L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.417
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:4.916

dijous, 9 de març del 2023

Ferran Vila Bernat és el guanyador de la 7a edició del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’

 

El dibuix de Ferran Vila Bernat va ser escollit pel jurat avaluador com a guanyador de la setena edició del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’  i, per tant, serà la imatge principal del cartell del Dia de la Dona 2024.

 

 

 
L'acte de lliurament dels premis de la setena edició del concurs va tindre lloc ahir, dins dels actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona.  La totalitat dels treballs artístics participants d'enguany són d’una gran qualitat i nivell artístic, a més de representar idòniament la reivindicació d'una societat igualitària.

 Posteriorment, la magistrada Pilar Gil va ser l'encarregada de llegir el manifest reivindicatiu del Dia Internacional de la Dona en el pati del Braç Treballador.