L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.417
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:4.916

divendres, 17 de març del 2023

Els monuments fallers ja llueixen en els carrers de Tavernes: fotografies de les falles majors i infantils

 
 
Les falles de Tavernes són ja totes al carrer. Aquest matí ha estat el dia programat per la visita dels dos jurats que qualificaran tant els monuments grans com els petits de les sis comissions valleres. Totes les comissions han posat des d'ahir el màxim interés,voluntat i esforç en tindre els monuments endreçats i ben polits, talment com si fos una revista d'aquelles militars, per tal de buscar causar la millor impressió al jurat.

Ara es temps d'espera, nerviosa. Fins a les 6 de la vesprada quan començara l'acte de lliuraments de premis, guardons i banderins de les falles 2023. Una vesprada que, si estiguerem en un vaixell, diríem que és de calma, a l'espera de la vesprada on es coneixerà el veredicte. Sort a totes les comissions.
 
Per ordre de presentació: 
 


Falla Passeig

 

 


  Falla Portal

 

 



Falla Dula 

 

 

Falla Prado

 

 




 Falla la Via 

 

 

 

Falla Cambro