L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.417
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:4.916

diumenge, 10 d’abril del 2022

La Setmana Cultural de l'IES Jaume II entra en la recta final amb una gran varietat d'activitats, tallers i temes d'actualitat

 

La "Setmana Cultural de l'IES Jaume II el Just"  entra en la part més nombrosa d'activitat, tot abans de que es tanque el centre per les vacances de Pasqua. I en aquests tres dies de dilluns, dimarts i dimecres les activitats i tallers són múltiples, de molt diverses classes i dirigides a un gran nombre d'alumnes.

 Per al  DILLUNS son vuit les activitats programades al llarg del matí amb un gran contingut de matèries, tallers i activitats  pràctiques, totes dirigides a facilitar una educació integral i que l'alumnat gaudesca amb les mateixes, alhora que completen la formació acadèmica de  manera lúdica.
 
Podeu consultar totes les vuit activitats en els cartells que us oferim tot seguit:

 



També continuen dos tallers, que es clouran el dia 13: el taller de sabó sòlid i el de confecció de macetes i macetons amb fang. 

 

 

 

Elaboració segons la informació del centre