L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.417
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:4.916

divendres, 22 d’abril del 2022

INFORMACIÓ: Sobre les sol·licituds i terminis de matriculació per al curs escolar 2022-2023

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha obert el procés de presentació de sol·licituds d’admissió de l’alumnat als centres educatius per al curs acadèmic 2022-2023. Es presentaran únicament de manera telemàtica a través del següent portal electrònic: https://portal.edu.gva.es/telematricula/


El termini de presentació de sol·licituds per a l’escolarització i nova matrícula:

Infantil i Primària:  comença en tornar de les vacances de Pasqua, o siga el dimarts 26 d’abril i el període acaba al 4 de maig.

Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerat: del 26 de maig al 3 de juny. 

FP Bàsica, de Grau Mitjà i de Grau Superior: Des del 19 fins al 29 de maig.


Els resultats provisionals per a Infantil i Primària es faran públics el 19 de maig, mentre que per a ESO es publicaran el 5 de juliol i per a Batxillerat el 12 de juliol. Es podran presentar reclamacions al llistat provisional també de manera telemàtica.

Entre els diferents criteris d’admissió, i que puntuaran per a aconseguir una plaça al centre educatiu seleccionat, destaquen el nombre de germans que estudien al mateix centre que l’alumne que sol·licita l’admissió, la proximitat del domicili al centre escolar, així com si es tracta d’una família nombrosa o monoparental. 

Tota la informació en el següent enllaç: http://ow.ly/ny7V30shTPG

Per a accedir al procés d’admissió, els usuaris hauran de fer servir els següents sistemes de verificació d’identitat: DNI, NIE, Certificat Digital, DNI electrònic o Cl@ve. Cal recordar que sols es podrà tramitar una única sol·licitud per persona i que, en el cas de que els usuaris no disposen de mitjans electrònics per a fer l’acció telemàticament, se’ls proporcionarà els mitjans necessaris. 

Segons la comunicació del  Gabinet de Premsa i Comunicació ( 22/04/2022 15:03)