diumenge, 10 d’abril del 2022

La Setmana Cultural de l'IES Jaume II entra en la recta final amb una gran varietat d'activitats, tallers i temes d'actualitat

 

La "Setmana Cultural de l'IES Jaume II el Just"  entra en la part més nombrosa d'activitat, tot abans de que es tanque el centre per les vacances de Pasqua. I en aquests tres dies de dilluns, dimarts i dimecres les activitats i tallers són múltiples, de molt diverses classes i dirigides a un gran nombre d'alumnes.

 Per al  DILLUNS son vuit les activitats programades al llarg del matí amb un gran contingut de matèries, tallers i activitats  pràctiques, totes dirigides a facilitar una educació integral i que l'alumnat gaudesca amb les mateixes, alhora que completen la formació acadèmica de  manera lúdica.
 
Podeu consultar totes les vuit activitats en els cartells que us oferim tot seguit:

 



També continuen dos tallers, que es clouran el dia 13: el taller de sabó sòlid i el de confecció de macetes i macetons amb fang. 

 

 

 

Elaboració segons la informació del centre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.