L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.417
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:4.916

divendres, 8 d’abril del 2022

L'Ajuntament inverteix 127.993 euros en la reurbanització del carrer Sant Roc i Immaculada (sector oest)


Les obres del projecte denominat “Reurbanització Carrers Sant Roc i Immaculada, Zona Oest Casc Urbà (PID)” s'han iniciat amb diversos treballs en la zona afectada entre els quals hi ha la realització d'unes cates i l'obertura d'una petita rasa per les voreres del carrer Sant Roc.

 

 

Segons l'aclariment que ens ha fet el regidor d'Urbanisme, Josep Llácer, després de l'anunci en el passat ple "l'objectiu d'aquests treballs previs de cates és conéixer el camí enterrat del sistema de conducció d'aigua potable que, per tindre una antiguitat de 50 o més anys,  no es disposa de plànols fidedignes que informen amb exactitud sobre el seu pas pel subsol. La rasa per les voreres és per instal·lar una conducció que proveesca d'aigua potable alternativa a les cases, mentre duren les obres i la substitució de l'antic proveïment".

 

 

El regidor de Compromís ens ha recordat també que l'Ajuntament "porta a terme una  substitució d'antigues canonades d'aigua potable fetes en amiant o altres materials per altres noves de PVC i que no presenten problemes sanitàries". Aquest canvi de les canonades més antigues, com ací ja hem informat en altres obres en voreres i carrers, es realitza aprofitant treballs de millora en les vies urbans de la ciutat.

Les obres les executa  l’empresa  “Canalizaciones y derribos Safor” (CADERSA) i suposa una inversió municipal de 128.000 euros amb una durada prevista de tres mesos.

 

 

Les obres generals a executar, tal com vam publicar en el procés de licitació, són la reforma de la vorera amb la substitució de la solera, paviment i vorada, així con la millora de la xarxa municipal de l’aigua potable, molt vella i que té moltes trencadures i construïda en amiant. També es millorarà el recorregut de vianants, que serà completament accessible i s’eliminaran totes les barreres arquitectòniques. L’obra es completarà amb la pavimentació de la calçada en les zones d’obres i la instal·lació de doble tub de PVC per a xarxa d’enllumenat.

Elaboració pròpia amb l'informació del regidor i la licitació de l'obra de la PCSP