L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dimecres, 20 d’abril del 2022

L’alumnat d’Obra/Pintura del Taller d’ocupació millora l’accessibilitat del carrer de la Torre de la platja

 

L’alumnat de l’especialitat d’Obra/Pintura del Taller d’Ocupació Millorem Tavernes IV ha realitzat treballs de millora de l’accessibilitat a les voreres del carrer de la Torre de la nostra platja.

L'alumnat ha començat amb la demolició de la vorera, la neteja d’escombraries i la reposició de les rigoles a l’accés del pas de vianants. S’ha continuat amb el replanteig, farcit i col·locació de les vorades.

 

Amb aquesta actuació, el Taller d’Ocupació Millorem IV col·labora  amb la millora de l’accessibilitat als carrers de la platja de Tavernes.

Segons la informació del Taller d'Ocupació