L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

dijous, 24 de desembre del 2020

L'oratge que tindrem els pròxims dies i on el fred sembla ser el protagonista, segons les previsions.


La Nit de Nadal que celebrem avui ens mostrarà una cara típica d'hivern amb l'arribada del fred que ens du l'entrada d'una massa d'aire polar, tal com vam anunciar fa uns dies.

Tindrem baixada general de les temperatures, que ja començarà a notar-se avui i continuarà amb més notorietat demà, dia de Nadal i dissabte, que tindrem el dia més fred segons les previsions amb molta probabilitat de gelades a l'interior. A la costa, per la influència de la mar, és mes difícil grans gelades pero... se'n donen, i aleshores el perill són les taronges!


Avui tindrem intervals nuvolosos, que creixeran més a partir de fer-se de nit, i es poden registrar algunes pluges, de fet AEMET creu que pot ploure al llarg de la nit.

I per al dilluns s'anuncia l'entrada d'una borrasca que portarà pluges. Estarem pendent de les novetats. 

Que tingueu una bona Nit de Nadal i un millor dia de Nadal demà.!!!