L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dimecres, 23 de desembre del 2020

L'Ajuntament millora la il·luminació del trinquet municipal


L’Ajuntament de Tavernes ha renovat la lluminària del trinquet municipal amb l'objectiu d'incrementar la visibilitat i la qualitat de la il·luminació alhora que millorar l’eficiència energètica de la instal·lació esportiva.

Els treballs han consistit a retirar els 40 focus antics del sostre del trinquet i s’han col·locat 22 focus nous de 200w que milloren considerablement la il·luminació i les prestacions energètiques de l’espai. Les actuacions s’han dut a terme amb una inversió de vora 5.000 euros per part del consistori. 

La millora de la lluminària del trinquet municipal és la darrera actuació que s'ha dut a cap dins del pla d’actuacions de millora de la il·luminació i l’eficiència energètica en instal·lacions esportives del municipi. Dins d'aquest pla, com ja hem informat, s’han renovat els focus de les dues pistes del pavelló cobert Carlos Pellicer, del camp de rugbi i de la zona d’atletisme del Vergeret. 

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat que la millora de les instal·lacions esportives és una de les prioritats del govern municipal per tal d’oferir les millors condicions possibles als i les esportistes vallers. "Una instal·lació tan emblemàtica com el trinquet de Tavernes, des de hui compta amb una lluminària d’alta qualitat, moderna, sostenible i eficient”. 

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha assenyalat la voluntat existent a l’Ajuntament de continuar aquestes millores d'instal·lacions esportives, sempre atenent les demandes dels clubs vallers perquè puguen practicar esport en les millors condicions.