L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.417
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:4.916

diumenge, 24 de maig del 2020

La connexió dels col·lectors de la platja està conclosa i les obres del vial avancen a bon ritme



La connexió del dos col·lectors generals, el gran col·lector general en execució i el col·lector més petit soterrat davall l'Avinguda de la Marina,  ja està acabada i el trànsit per la zona és normal. Al llarg de la setmana passada, una part dels operaris dedicats a l'execució de l'obra "Vial perimetral i col·lector d'aigües pluvials", van treballar en el soterrament del col·lector general pel carrer Pintor Segrelles i aquesta connexió.

Treball de connexió dels col·lectors i trampa de la trapa una vegada els treballs acabats
L'objectiu era acabar la connexió el més ràpid possible per donar accés als vehicles cap al sector nord de la platja, i més quan s'espera un increment del trànsit aquest cap de setmana pels vehicles que es dirigien cap a la segona residència. De fet, durant uns dies el trànsit per aquest punt (final de l'Avinguda unió amb Pintor Segrelles) es produïa amb dificultat i només en un sentit, però des d'ahir dissabte, i després de l'asfaltat de la zona, els vehicles circulen amb normalitat. 

Divendres es treballava intensament per poder acabar i obrir el carrer

Mentrestant, en altres punts del traçat del vial-col·lector, entre el final del carrer pintor Segrelles i la zona de Sant Pablo, altres equips d'operaris amb l'ajut de maquinària continuen els treball de preparació de la base del que serà el nou vial de comunicació entre les dues platges valleres.



 
Tal com tothom coneix, per davall d'aquest vial en construcció transcorre el gran col·lector que ha d'arreplegar les aigües pluvials des de la zona urbana de l'Avinguda fins el canal San Pablo. Com hem informat al llarg dels darrers mesos, tot el col·lector està ja soterrat i ara queda per acabar el vial.



El treball és intens i l'objectiu marcat és tindre'l en servei, almenys per a vehicles, el pròxim dia 1 de juliol. Aquest vial perimetral, quan estiga acabat disposarà de voreres i zona d'aparcament i amb una amplada de 18 metres permetrà la circulació en dos sentits. Això facilitarà que el carrer Blasco Ibàñez, molt massificat ara en el trànsit, passe a tindre un sentit amb millora de voreres i enllumenat dins de la segona fase del projecte que compren la reurbanització d'aquest carrer i zones adjacents.

Les fotografies que publiquem, preses al llarg de la setmana permeten apreciar la magnitud d'aquesta obra, la inversió més gran de l'Ajuntament en la platja els darrers 25 anys.