L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 15 de gener del 2015

PLENARI DE GENER 2015: Tavernes nomena els seus cronistes oficials



El plenari, per unanimitat, ha ratificat la proposta del jurat que havia d'elegir el Cronista Oficial de Tavernes i ha nomenat  als professors Encarna Sansaloni i Josep Císcar, com a titular  i adscrit, respectivament, a aquesta tasca.
 
L'acte va comptar amb la presència de representants del Cronistes Oficials del Regne (Alzira, Xàtiva, Benifairó...) que volgueren recolzar amb la seua presència l'elecció.



Tant Encarna Sansaloni com Josep Cístar, després de rebre la felicitació de l'alcalde que en nom del poble de Tavernes es va lliurar la insignia de l'Ajuntament, van dirigir unes paraules als assistents on esmentaven el paper actual dels crònistes i es comprometien a treballar els dos per Tavernes i a seguir un camí d'investigació del que ha estat la història de la localitat. Tingueren també un record per als dos cronistes que els van precedir, Pedro Gresa i Vicente Gascón Pelegri.



L'alcalde Jordi Joan, va comentar en el seu parlament la proposta d'alcaldia de d'aprovar un reglamente per a nomenar els cronistes oficials de Tavernes, de forma que no fóra una una decisió única de l'alcalde, sinó que s'obria el procés a tota la ciutadania. Així,  segons el reglament aprovat qualsevol ciutadà pot presentar la seua candidatura, com ara ha passat, i és el jurat qui valora els mèrits i el currículum dels candidats i eleva la proposta al plenari.
-

2 comentaris:

XimPamPum ha dit...

Enhorabona als dos cronistes oficials, que estan treballant molt per revelar els nostres origens. Conec personalment als dos i se de la seua passió per la història.

Pero, jo hauria ficat un altre cronista oficial que es "la cotorra". Es pot estar o o d'acord amb les opininions mostrades pero la quantitat d'informació aportada es impressionant i de segur será una font de inspiració per a entendre la història contemporania a Tavernes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

T'agraïm el detall.
En pla d'humor: estem segurs que no hauríem passat el filtre de la votació en el plenari.