L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 12 de gener del 2015

L'Ajuntament de Tavernes dóna a conéixer els costos de la cavalcada de Reis de la platja




L'Ajuntament de Tavernes ha atés les peticions dels ciutadans i ara informa del cost de la Cavalcada dels Reis d'Orient 2015 a la platja. La regidoria de Festes en base al principi de transparència del govern municipal de Compromís ha informat que el cost de l'esdeveniment a les arques municipals ha sigut de 1.100 euros.

Josep Llácer, regidor de Festes, ha indicat que "el govern municipal, al igual que hem fet amb la cavalcada de Reis d'Orient de la ciutat, oferim a l'opinió pública els costos de la cavalcada a la platja. Atenem així a la petició rebuda de ciutadans i seguim en la pràctica de la transparència que ha guiat les actuacions de Compromís en la present legislatura".

El regidor ha confirmat que la cavalcada a la platja ha suposat un cost de 1.000 euros més el 10 % d'IVA, és a dir un total de 1.100 euros a les arques municipals. Així mateix el regidor ha agraït l'aportació i implicació en la cavalcada d'ACEPLAT, que ha col·laborat en l'esdeveniment amb una aportació valorada en 370 euros.

Josep Llácer ha valorat com a positiva aquesta primera cavalcada de Reis a la platja i confia en repetir-la el pròxim any i seguir comptant amb la col·laboració d'ACEPLAT. 
 

Annex de costos

Activitats i personal a càrrec de l'Ajuntament:
Jocs i parc infantil amb globusflèxia,pintacares i gymkhana de jocs.
Taller de manualitats nadalenques: dibuixos infantils.
3 monitors-pajes.
1 monitor taller de contacontes, història tematitzada dels Reis d’Orient.
1 monitor-Rei, amb tron i decorat.
Equip de música ambiental nadalenca.
Tematització del lloc
Detallets per a 50 xiquets: pack de llepolies i jocs tradicionals: corda, trompa, bombolles, io-ió.

Total: 1.000 € + IVA (10%) =1.100 euros

Aportació Aceplat:

- Disfreses i complements del dia de la cavalcada dels reis d’Orient 133,10 €.
- 2 xofers de la carreta del cavall (1 sopar per a quatre persones valorat..) 100 €.
- 2 reis de Aceplat ( 2 viatges anada i tornada a Fitur valorats .... ) 86,80 €.
- 10 vals per a un menú o gofre valorats en 50 € gentilesa de Bar Gofres Burguer. 
 

10 comentaris:

pepita ha dit...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sobre el comentari anterior
No ha aparegut el text i no sabem perquè.


Pepita ens venia a dir que:
l'any que ve a potenciar la cavalcada de la platja, que es més barateta.

Anònim ha dit...

Més barateta,i amb millor resultat. I despolititzada.

Anònim ha dit...

No sé a que ve això de dir que la cavalcada del poble estava polititzada. Si vols ho aclarixes.

Si parlem en termes econòmics i fem una valoració de cost-rendiment, com farien els economistes, i segons la repercussió cost-persona seria molt cara. Caríssima:
Segons els freds números, un cost de 1470 euros Ajuntament i ACEPLAT per a 25 xiquets, més o menys que hi havia i estava allí, ix a 58 euros per xiquet.
En el poble, 28.000 euros de la cavalgada només per a més un millar de xiquets (que segur que eren molt més) ja seria a 28 euros.
En termes econòmics i rendiment, S'hauria aconsellat no fer res en la platja. Repetisc en termes gelats de números: cost i beneficiaris.

No parlem, com passa sempre en coses de l'ajuntament, d'altres factors socials.

Enric Estuch i Ferrando ha dit...

No vaig a entrar en polititzacions però tampoc consentir es mentixca per a defendre lo altre : Es van repartit les 50 bosses de lleporíes que portava Juanjo preparades i sobre la marxa se'n prepararen altra dotzena mínim perquè ens quedarem curts. I això que els més majorets, els que ja saben qui son els reis ni passaren a pel detall, a més de un grapat més de menuts que vingueren després quant els reis ja no estaven com a tals.
Així que multiplica mínim per tres el que dius.
I m'importa així i tot un pito el cost per xiquet perquè la seua il.lussió no té preu i ací a més es tractava de començar una tradició que es portar algo de vers en quant a la platja i en concret amb este acte algo de nadal.
I les xifres que done son poc discutibles, sols hi havia que estar allí per a voreu i poden a més donar fe varis familiars del Alcalde i d'un regidor a més d'este i altres dos regidores de l'opossició i no done noms per a com he dit no polititzar.

Anònim ha dit...

Sempre son discutibles les xifres, però les fotos que ací en La Cotorra han posat i les que has posat en Quaderns de Reflexió son prou evidents de la gent que hi havia. A més, i ho he dit. Estava allí, no em vengues la burra.

I jo no parle de política. Ni m'interessa en este tema. Parle de números freds. Segons els cens del 2011 hi ha a Tavernes uns 1.400 xiquets i xiquetes de 0 a 7 anys. Això ens portaria a una despesa-xiquet sobre els 20 euros. Tu tu en vols 50 a la platja parlem de 29 euros despesa-xiquet.

Parle de números i no de política.
En els números no entren factors aliens d'interés, social, promoció de platja, il·lusio infantil,etc. Tant de bo l'any que ve hi haja una cavalcada i festa per a 100 xiquets.

Simplement que m'ha semblat molt atrevit això de dir que era més barata la de la platja sense donar cap justificació de la valoració.

Si tu vols parlar de política i polititzar, fes-ho. Jo no he clavat a ningú pel mig.


Unknown ha dit...

Referent a la canti tat de xiquets que a el llar del mati, participaren en la Festa de Reis d'Orient a la mar, com a participant reial us informe i podeu preguntar-li a Juanjo Sala • Tradicions que confirme les dates:
No tots els xiques de la mar per qüestions laborables acudiren a l'escoleta ,mes els vegueren passar per la trajectòria reial.
Bossetes de llepolies i regals preparades, 50 un. , per preparar i sobre la marxa per si de cas 20, llepolies i demes soltes es rematà tot, no tots els xiquets passaven a arreplegar el seu regal i altres es quedaren en cara de pesar.
Els que arribaren tard per qüestions laborals i privades, no tots estigueren al mateix temps a l'acte.
Jo personalment calcule un centenar sense exagerar....
L'alegria dels comerciants i de les mares que assistiren o no a l'acte no te preu , felicitacions rebudes, via internet i personalment per a tots els implicats i dic tots per no deixarme a ningú, no te preu....
Per a lo demes mastercard.....com diu la publicitat....

Anònim ha dit...

Disculpeu. Retire tot el que he dit sobre números. Hi havien 1.500 xiquets en l'acte. Menys d'un euro per xiquet.

Sort que encara no em fan falta ulleres i sé comptar. I que hi ha les fotos que heu publicat en els blogs per a vore.

Que sí, que estic d'acord amb vosaltres: accepte el polp com animal de companyia i que la terra es plana.

I els dels blogs, a l'altra no borreu gent de les fotos.

Anònim ha dit...

Menys sarcasme amb lo dels 1.500 xiquets.
I menys mentires interessades,lo dels números i les fotos t'ho desmuntem en un pis-pas: ves al Quadern, mira la notícia Aceplat informa,els Reis d'Orient en la platja. Foto 8 de dalt cap avall. Conta caps. Jo en conte 48, més els que estan tapats,més els de dins el castell, més els dels costats de la foto. I Concha ja t'ho diu: 70 bossetes per a més de 70 xiquets que estàven allí durant el matí, cap d'ell anà pel seu compte, a un adult per xiquet,més de 140 persones. A menys de 10€ per assistent. I menys mal que Llàcer no va pensar en fer passar el cotxe de megafonia,perque sino sí s'haveren quedat curts. Tampoc Aceplat li costa més de 130€ l'activitat,perque part de les,disfresses,la resta son despeses d'agraiment amb treballadors,perque volen, i no són diners públics,com associació els gasten com volen.
Molt coherent davant de organitzadors que et diuen tots els números que tú no saps, argumentar lo de la terra plana i lo del polp. Cal saber perdre i assentir que vas disfrutar el matí amb una feina ben feta i econòmica.
Amic de les 8:02, 13:34 i 15:49, has fet el ridícul tres vegades seguidetes,sense importar-te les dades dels demés i no hi ha pitjor ceg que el que no vol vore. Espere que l'any que vé tornes i gaudisques tant com enguany,però ves prompte i agafa lloc. I bosseta.

Administrador Quadern ha dit...

Accepta els polps que vullgues però el fet es que s.acabaren les cinquanta bosses preparades i un bon grapat més fetes sobre la marxa més els més majorets que no ne agafaren més els que arrivaren més tard.
I jo també vaig estar allí i a més disfressat.