L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 30 de gener del 2015

Whatsapps i populisme... quan realment és treballar pel bé del poble i la platja.



En plena època de les xarxes socials les notícies, bones o dolentes, vertaderes o falses, van que volen. Hem rebut alguns whatsaaps on podíem llegir que l'Ajuntament pagarà en aquest 2015 les següents orquestres:

1. Seven Crashers: 28 Març
2. Montecarlo: Dia Pasqua (zona Padur)
3. Pato Daniels: Dia xarangues a la nit
4. Titànic: Paelles
5. Seven Crashers: Disfresses

I l'autor o autors acaben el text amb la fraseta de: Com hi ha eleccions...

O siga, tire la pedra i amague la mà. Tot el que fa o proposa Compromís és perquè vénen eleccions.

I ens ha picat la curiositat i hem preguntat. Nosaltres, i això ho hem dit moltes vegades, sempre abans de publicar res preguntem, averigüem, consultem... sense que això vulga dir que publiquem tot el que esbrinem.

I ara hem esbrinat el següent:

- Tots els anys, l'Ajuntament ha pagat 3 orquestres per a Festes del Poble, i enguany 2015 fa igual: tres orquestres, la  Pato Daniels, la Titànic i la Seven Crashers.
- El dia 28 de març serà la festa en la falla de la Marina. I com tots els anys l'Ajuntament pagarà l'orquestra.
- O siga, tot igual. Sense canvis. Ara, ens ha sorprés que ja es diguen les orquestres amb tants mesos i mesos abans les festes.

Hem sabut que l'orquestra de pasqua la paga la Mancomunitat i que l'Ajuntament d'acord amb ACEPLAT ha decidit millorar la festa de la falla la Marina. Les barres les tindrà ACEPLAT a canvi d'una col.laboració en la falla la Marina que es calcula en 3.500€ , més altres despeses i també per organitzar la festa del cap de setmana de Sant Vicent. A banda d'això, l'associació s'encarregarà d'organitzar i pagar altres activitats que s'organitzaran a la platja. Pensem que es un acord just i que beneficia a tots: a ACEPLAT, a l'Ajuntament i els veïns i visitants de la nostra platja que gaudiran d'un conjunt d'actes i espectacles que mai s'havien fet.

I on està el problema? Per què eixa frase final de que venen eleccions? Sembla ser que hi ha gent que no pot pair que la regidoria de Festes en dos mesos estiga fent coses i programant un conjunt d'activitats al costat d'ACEPLATque eren impensables a fer en els tres anys d'abans.

Clar, ara que ho fa Compromís, és que venen eleccions. Si Compromís vol destinar 120.000 euros per pintar senyals de trànsit i millorar la seguretat viària, es que vénen eleccions i si vol dedicar 75.000 euros per millorar parcs i jardins, és que vénen eleccions. I ells, el PP-PSOE, diuen que Compromís fa populisme per voler solucionar problemes del poble ara que la situació econòmica de l'Ajuntament permet alguna petita despesa.

Quan el PP-PSOE exigeixen més subvencions a entitats esportives i associacions del poble,  això no ho demanen perquè vénen eleccions, no és fer populisme. I tant com és populisme i molt greu que el facen obviant necessitats generals de tota la població de Tavernes.

Ens ha estranyat també que eixe whassaps done pèls i senyals de les orquestres tants mesos abans de les actuacions quan això - suposem nosaltres- serà encara una informació bastant restringida de l'àrea de festes. D'on naix el whassap original? Misteri per ara, com era un misteri l'autoria de certs videos que corregueren per les xarxes a principi de novembre posant "a caldo" a l'alcaldia. Uns videos anònims de molt mal gust, demostratius del tarannà dels autors, que circularen sense cap autoria molt abans del 11 de desembre.

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Les orquestres contractades son de categoría.

Anònim ha dit...

Normal estiguent Llácer de cap de festes. I amb temps de sobra perquè ixquen mes baratetes.
Això abans no passava.

Anònim ha dit...

El preu també serà de categoria. Però en moltes altres coses precises no es poden gastar diners.

Anònim ha dit...

Eixe es el problema.
Eixes altres coses precises son totes inversions, han de passar pel plenari i el rodillo del PPSOE no les aprova: pintar senyals de circulació, millorar parcs i jardins, millorr mobiliari urba, arreglar escoles i escola de musica, solucionar el problema del llac de la Goleta.
Si no saps de que parles i com es paguen les coses no parles. Estaras callat més guap@ i mes encara si mires el PPSOE culpable.