L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 15 de gener del 2015

Inma López, "Pretty Woman" de Tavernes gràcies a la Targeta Valldigna VIP




¿Qui li ho havia de dir a Inma López que es trobaria un dia com la veritable Julia Roberts en la película "Pretty Woman"? ¿Qui li ho havia de dir que seria la guanyadora del concurs que organitzava la "Targeta Valldigna VIP" i aconseguia un magnífic premi: ser un dia la gran protagonista, la Pretty Woman local? 

Ja sabem que no t'ho esperaves, que el pensaves al principi que era un broma, però no: ha estat realitat. I ara, abans que res, Inma, volem donar-te l'enhorabona. Pel premi, pel dia fantàstic que has passat i per una cosa que, sembla no té massa importància, però que en té i molta: per haver comprat a Tavernes, per haver col·laborat a potenciar el comerç local, el de proximitat. Gràcies. A tu, i a tants vallers, entre els quals ens contem, per haver recolzat la campanya de la ""Targeta Valldigna VIP ". (Confessem: no tenim comissió, ni cobrem res per la notícia. Simplement ens anima el desig de recolzar el nostre comerç, el de la ciutat).
 
Inma López ha estat la guanyadora, i com assenyalava la propaganda es va alçar de bon matí i va anar complint el protocol i horari previst: un bon massatge, neteja bucodental, sessió de maquillatge i perruqueria, i de compres!!!... a comprar la roba i els regals a familiars o amics. I el dia acabat amb un sopar. 

Tot això era l'obsequi dels comerços adherits a la "Targeta Valldigna VIP", per comprar a la nostra ciutat amb la targeta fins el passat 5 de gener del 2015, en qualsevol dels comerços adherits.

I ja veus Inma: tot immortalitzat amb la sessió de fotos i video, perquè el dia de demà pugues mostrar les imatges d'aquest dia memorable als fills i nets.
 
I tot això gràcies a : 

· El massatge, Clínica J.J. Boscà
· La neteja bucodental,  Clínica Dental Beta
· Una sessió de maquillatge,  Centre d’Estetica Espai Únic
· Una sessió de perruqueria, Genova Perruquers
· Comprar-te la roba,  Mollaro Moda i Bambolina
· Anar-te'n de volteta per a comprar els detallets per a tu i els teus amics i familiars: Roba Menuda Mayora, César Esports, Òptica Elsa, Bubble Kids, Felis Indumentària, Fajhul’s Bosses i Complements i Comunica’t Valldigna
· El sopar, Menjars Ca Saoret 
- El vídeo i l'àlbum de fotos de Foto Vídeo Ramón 

I ací vos oferim el video resum de la jornada



Material gràfic remés per l'organització.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Als dos mils parats del poble els haurà agradat el reportatge.
Visca el consumisme!

Anònim ha dit...

Molt guapa Inma, ni que hagueres sigut model profesional! ;-)
Molt bona iniciativa per recolzar el comerç local.

Anònim ha dit...

Vols dir que tu no consumixes res?

Anònim ha dit...

De tot el que ha eixit al video, un 1%.

Azote liberal ha dit...

Quanta fantasmada!!

Anònim ha dit...

Pues sí,vaja fantasmada dels comerciants i vaja fantasmada de notícia.