L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 25 de gener del 2015

Gran èxit de participació en la primera "Correcan" de Tavernes

Una imatge de la plaça i l'eixida del Correcan
Tavernes va celebrar ahir el primer "Correcan", una cursa amb gos que obria els actes de Sant Antoni i que va comptar, per ser la primera vegada, amb una bona participació car quasi un centenar de corredors es van inscriure, entre ells molts forasters i gent especialista en aquest tipus de proves, i que finalment coparien el podi de guanyadors.

L'acte va tindre com a organitzados a la regidoria d'Esports, a, Gerson Talens Meló, alma mater de la prova,  i es va comptar amb l'ajut del Club d'Atletisme Valldigna, aconseguint entre tots una perfecta organització.

El campió travessa la meta
 La cursa s'iniciava passades uns minuts de les 16'30 hores i es va celebrar en un trajecte sobre els 2 km amb eixida del pavelló municipal, per seguir al final del Passeig Colom per l'Avinguda de les Corts Valencianes fins el pont del riu Vaca, on s'iniciava la tornada pel Passeig Lepant fins arribar a la línia de meta, que serà la mateixa línia d'eixida.

El resultat de la cursa va ser el següent:

Guanyador homes
Homes

1 - Raul Solves de Muro d'Alcoi
2 - Alejandro Muñoz d'Ontinyent
3 - Herminio Clemente de València 

Guanyadores dones
Dones

1 - Rosa Sansaloni de Tavernes
2 - Maria Angeles Pérez de Tavernes
3 - Laura Lloret de Xeraco

Els xiquets guanyadors, de Tavernes i primer home i dona local

Primer xiquet i xiqueta

Acier Redondo de Tavernes
Andrea Enguix de Tavernes 

Primer home i dona local

Cristian Grau
Rosa Sansaloni

Els premis foren lliurats per l'alcalde, Jordi Joan, el regidor d'Esports, Josep Lácer, i per Gerson Talens com a organització. Es van repartir mostres de pinso i tots els participants van tindre la seua medalla commemorativa, mentre els primers classificats rebien també una copa i pinso per als gossos com a premi.
-