L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 21 de gener del 2015

Compromís reclama la devolució de la Dama d'Elx i el PP valencià s'oposa


El Govern valencià del PP ha rebutjat la petició de Compromís de retornar definitivament la Dama a Elx, amb la qual cosa impedeix als valencians comptar amb el bust iber i, en el cas d'Elx, beneficiar-se de l’impacte cultural, turístic i econòmic de la seua presència. 

Compromís ha manifestat que el Govern valencià segueix tenint un concepte exclusivament centralista de la cultura, i ha optat per refusar la proposta al·legant la recent remodelació del Museu Nacional Arqueològic de Madrid, sense tenir en compte que la decisió impossibilita a Elx beneficiar-se de l’impacte de comptar amb aquesta peça de gran valor.

Però si és lamentable que els membres del Govern valencià del PP no contemplen que el retorn de la Dama és una qüestió de legitimitat, encara ho és més que la mateixa alcaldessa d’Elx, Mercedes Alonso, tampoc recolze el retorn definitiu, ha indicat Compromís, que assegura seguirà reclamant el retorn de la Dama a Elx .