L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 19 de gener del 2015

El projecte d'execució de la nova depuradora de la platja està en la fase final.




El cartell que es va exposar a l'Ajuntament la passada legislatura
El projecte d'execució de la nova depuradora de la platja entra en la fase final després que l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, de Compromís, haja acordat amb la Confederació la qualitat de l'aigua que es podrà abocar a les séquies, únic detall que mancava per concloure el projecte.

L'alcalde Jordi Joan ha confirmat que el projecte d'execució de la nova depuradora de la platja està, a hores d'ara, en fase d'acabament. Segons ha indicat, nomes hi faltava conéixer els paràmetres i altres detalls sobre la qualitat de l'aigua a abocar per la depuradora a les sèquies per tindre acabat el projecte.

L'alcalde i tècnics municipals han mantingut una reunió amb el departament de Qualitat de les Aigües de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que "ha servit per determinar les xifres adequades de concentració i dissolució de l'aigua que s'abocarà a les séquies, que són propietat de la Confederació".

L'alcalde ha recordat que l'Ajuntament ja disposava del preceptiu avantprojecte de la nova depuradora de fa un temps i, des d'aleshores, ha estat treballant en el projecte d'execució que es troba ja en la fase final. Després, s'enviarà a l'EPSAR, entitat que haurà de donar el vistiplau.
oAmb eixe vistiplau, es podrà iniciar el procés d'expropiació dels terrenys. Sobre aquest darrer procediment, Jordi Juan ha assegurat que "la decisió que prenguérem en el seu dia de tornar els 900.000 euros del préstec finalista per a fer les expropiacions va ser encertada i justificada. El préstec es va tornar a principi del 2012 perquè en aquell temps era segur que no hi es podia complir la destinació finalista dels diners en el termini del préstec, i va ser una decisió on hem estalviat a l'Ajuntament tres anys d'interessos".