L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 29 de gener del 2015

Han atropellat un home en l'Avinguda de Germanies (la CV-50)


Llegim en Las Provincias d'avui que un veí de Tavernes de 55 anys d'edat (ja no hi ha més indicacions) va ser atropellat per la vesprada en la travessera de la CV-50 per la ciutat. En concret apunta en l'Avinguda de Germanies 103 i que va estar traslladat a l'Hospital de la Ribera. Lamentem el succeït, i desitgem a aquest veí de tot cor la seua prompta i total recuperació. El diari també ens recorda que s'han produït diversos accidents en els darrers mesos en la travessera per no haver circumval·lació. 

Fins ací un resum de la noticia. I ens hem quedat bocabadats i sorpresos de vore com, al contrari de tantes altres vegades, el diari no "furga" en la noticia ni posa als peus dels cavalls al govern local de Compromís. No diu ni "mu", no fa cap esment de la situació en que es troben els passos de vianants, els semàfors o els senyals sense pintar, ni tampoc diu res de la falta que té Tavernes de la circumval·lació. 

Potser, ara cara eleccions, al diari de la dreta no li interessa airejar, no li convé informar als veïns, que el PP i el PSOE no van aprovar els 120.000 euros que hi havia previst en el pressupost del 2015 per a pintar els senyals i passos de vianants o els 12.000 euros destinats a millorar els semàfors amb el canvi de les plaques electròniques. 

Nosaltres avisem: els veïns i veïnes de Tavernes tenim un problema. En el mes de desembre, el PP-PSOE no va votar a favor de dedicar eixos diners a millorar la seguretat viària i, el que es pitjor, no pareix ser que estiguen disposats a aprovar dedicar diners a eixes millores en la seguretat vial i de trànsit en els pròxims plenaris. Per tant, si per ells depén, pareix ser que la cosa va per a llarg. Temps tindrem per parlar-ne. I amb detall. 

Tampoc ens ha recordat el diari que el PP va anunciar la ronda de circumval·lació fa més de 10 anys per la CV-50, que és una carretera autonòmica i competència de la Generalitat del PP. I que d'aquell anunci de circumval·lació ningú ha tornat a saber res. 

Tampoc ens han explicat que va passar amb els 18 metres de reserva que tenia el Vergeret per a la ronda. La segona part de la història ja la sabem tots: fins que la canalització del riu Vaca no estiga executada, no tindrem terrenys per a construir la circumval·lació. Mentre el PP paralitza l'adjudicació i execució del projecte i fa tres anys que  vota "no" en el Congrés de Diputats a les esmenes de Compromís des del 2012 que demanen els 34 milions de l'obra.
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon día Cotorra;

He de fer-te un critica, espere que constructiva.

En tot el teu reportaje de la falta que fa la carretera, de les disputes politiques i demés, i que sense cap dubte, tens una flexibilitat verbal única, tire a faltar, i vas a permitir-me que ho faça en majuscules.

AL MENYS DESITGA UNA PROMPTA RECUPERACIÓ DE LA PERSSONA ATROPELLADA.

Lamentablement, la politica ens turbia el sentit humà.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Totalment d'acord. Ha estat un lamentable oblit. No volem servesca d'excusa però de vegades és complicat estar en tots els detalls.

Ja ho hem afegit. I demanem disculpes per no haver-ho fet des del primer moment.

Gràcies per haver-nos-ho recordat

Anònim ha dit...

Lamentable que aprofites un accident per criticar a l'oposició.
Reflexiona un poc que estas perdent el nord.
Es un consell d'un amic.

Anònim ha dit...

Les Provincies tampoc li desitja una prompta recuperació.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic de les 10:53
Respectem la teua opinió, però no la compartim.
Lamentem el fet, com lamentem que algunes coses de Tavernes no estiguen en fase de solució per eixa oposició.
I el que fem és explicar que l'oposició que denuncia en notes de premsa, com ha fet moltes vegades el PP, que els senyals estiguen sense pintar, que hi ha falta de seguretat per eixa circumstància, que cal millorar semàfors, que els jardins necessiten més atenció i quan tenen davant la proposta de dedicar 120.000 euros per pintar i millorar la seguretat vial, ho voten en contra. Com també estan en contra de votar 75.000 euros de la partida que es volia destinar a millorar mobiliari urbà i parcs i jardins.
I vorem que passa amb les futures modificacions amb eixa finalitat.
Estem denunciant el fariseisme de l'oposició que diu una cosa a l'opinió pública i actua totalment al contrari quan s'han de prendre decisions.

Anònim ha dit...

L'accident s'ha produit perque el conductor no anava mirant i ha atropellat l'home, punt i final. Ni circumbalacions, ni política, ni osties, un poquet de sentit comú perfavor!

Anònim ha dit...

Tot política,sols sabeu parlar d'aixó,mes val que informeu de com va ser l'accident i de com esta l'accidentat,perqué clar,ara com anem cara eleccions sols tireu merda d'un partit a l'altre...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sabem com va ser i tot el demés. Ens hem preocupat de saber-ho. I no tenim costum d'entrar en detalls de l'accident que poden ser privatius de les persones.

Ara, considerem que dir el que passa amb alguns partits respecte a la postura que tenen amb la senyalització i millora de la seguretat vial no és tirar merda a ningú.

Es simplement informació al veïnat i, mes que res a gent, que despres s'ompli la boca criticant a l'Ajuntament i dient si no fa res, quan hi ha partits que no deixen fer.

Anònim ha dit...

No teniu sentí del ridicul, grans pensadors. Si eixe accident té lloc en qualsevol altre carrer de la población, de segur que el ppsoek trau nota de premsa posant a caldo al govern per l'estat de la pintura dels carrers, quan són ells i només ells qui estan emprenyats en que no es faça esta actuació, desviant l'atenció en el mur del vergeret i el que faça falta.
Una prova més de la seua política destructiva i del poc cervell de les seues comparses anti tot el que siga gestionar com cal.
El ppsoek i els seus seguidors ni tenen vergonya ni la coneixeran mai. Molt trist