L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 5 de gener del 2015

Els Reis d'Orient arriben a la platja de Tavernes

Ses Majestats arriben a l'escoleta
Ses Majestats durant la recepció als menuts
Ses Majestats els Reis d'Orient han arribat aquest matí a la platja de Tavernes en el trajecte que els dura aquesta vesprada a la ciutat. Els reis s'han mostrat molt satisfet per la rebuda que els han donat i han assenyalat que els ha agradat molt l'ambient i el fet de poder compartir unes hores amb els xiquets i xiquetes de la platja.

Taller de manualitats
Bon ambient a l'escoleta
Ses Majestats han arribat a les 11 i, després de una volta a la urbanització dalt d'un carro arrossegat per cavalls, han estat complimentats per molts xiquets i xiquetes en l'escoleta de la Goleta. Els Reis han oferits als xiquets diversos regals i llepolies, i una vegada acabada aquesta recepció infantil s'ha iniciat tot un seguit de jocs, atraccions, contacontes i tallers per als menuts.
El contacontes
Les atraccions
Era la primera vegada que els Reis d'Orient visitaven la platja en un dia tan assenyalat, i la veritat no ha esta gens malament l'ambient i la participació que pot millorar en pròximes edicions, car hi ha confiança des d'ACEPLAT, entitat que ha col·laborat amb la regidoria de Turisme per fer possible l'esdeveniment, que continue en anys pròximes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I notícia de la cavalcada del poble?
A vore si ara resulta que la de la platja va a ser més important.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Al seu temps i moment, que València no la van fer en tres hores.