L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 31 de desembre del 2014

El govern municipal confirma que el dia 30, abans de l'inici dels concerts, disposava de tota la documentació del Festivern i amb tots els informes tècnics favorables


Compromís, el partit que governa Tavernes, ha confirmat en una nota oficial que, tot al contrari del que ha dit el PP, abans de l'inici dels concerts del Festivern ja disposava de tota la documentació necessària i amb tots els informes tècnics favorables de les instal·lacions i serveis. De fet ahir, abans de finalitzar la jornada laboral, es va remetre a la Conselleria de Governació i Justicia de la Generalitat.

El govern municipal de Compromís confirma a l'opinió pública que totes les instal·lacions del Festivern acompleixen la legalitat vigent, que està avalada pels informes tècnics, com també es compta amb les mesures de seguretat i sanitàries que cal, amb els informes tècnics a favor i d'acord amb la normativa vigent.

El govern municipal de Tavernes vol llançar un missatge de tranquil·litat als vallers i visitants que gaudeixen estos dies del Festivern al confirmar que totes les infraestructures i instal·lacions del Festivern (carpa, envelat, escenari...) així com altres complementàries (serveis higiènics, torres de llum i so...) estan homologats, compleixen la normativa legal i tots disposen del corresponent informe positiu avalat pels tècnics municipals i/o els tècnics de les empreses constructores.

Compromís també ha indicat que vol informar a la opinió pública que és completament fals i inexacte que l'Ajuntament no dispose dels documents que calen per a la celebració del Festivern, tal com ha afirmat el PP en una nota de premsa.

El govern municipal de l'Ajuntament de Taverne ha informat que el dia 30 de desembre, a migdia, i en acompliment de la normativa vigent, va remetre a la Conselleria de Governació i Justicia de la Generalitat la resolució d'alcaldia on s'informa que tota la documentació requerida està completa, visada i aprovada pels tècnics, tal como indica la normativa. Els concerts s'iniciaven a la vesprada-nit.

Perfecto Benavent, com a regidor responsable de la concessió de permisos i llicències en la via pública, ha manifestat que "el govern municipal fa el seu treball pel bé de Tavernes, no som persones irresponsables capaços de muntar un esdeveniment com el Festivern, on poden assistir 8.000 persones, sense disposar dels permisos corresponents i sense complir tota la matèria legal quan a instal·lacions i seguretat".

També ha volgut destacar que "este és el quart any de Festivern, i l'Ajuntament té experiència i els tècnics municipal saben el que cal fer i que s'ha d'exigir a les instal·lacions per complir la llei i totes les normes de seguretat."


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina manera de fer el ridícul tant el PP, com també els socialistes en altres cosses, demostren manca de raons front al govern local.

I a més perjudiquen al poble perquè l'imatge que es projecta fora no es bona amb estes notes tremendistes i sense basse, no saben on es cau la càrrega com es diu popularment, vaja poca categoría de polítics que tenim.

Anònim ha dit...

La regidora del PP que va anar el dimarts dia 30 pel matí a demanar la documentació, deuria saber que eixe matí s'estaven revisant les instal·lacions per firmar la documentació final. Presumiblement li ho diria el tècnic municipal que portava la documentació.

Era conegut que les instal·lacions s'havien acabat de muntar el dilluns 29, i ella que és tècnica, sap que les revisions es passen i les firmes de conformitat es donen al final, quan l'obra s'ha acabat, l'edifici esta acabat o qualsevol instal·lació esta acabada i no a meitat fer. I per això, perquè es van acabar al llarg del dilluns, era el dimarts quan s'estava revisant.

També deuria saber que el Pla de Seguretat i demés del Festivern, amb totes les mesures de seguretat no es pot revisar i firmar fins que totes les instal·lacions estiguen acabades i tot(portes d'emergències, senyalitzacions, etc) a punt.
Eixa revisió que confirmava que es complia tota la normativa i pla de seguretat s'estaria fent mentre ella era a l'Ajuntament fent i contrafent amb els papers.

I tot està acabat i a punt sobre les dos de migdia, abans de tancar la jornada laboral dels funcionaris.

Però el PP no va esperar a saber com havia quedat tot. Va fer un comunicat sense esperar els resultats de les revisions, llançar merda i mentires contra Tavernes i contra els familiars dels assistents. Crear por i inseguretat.

I en tot això, resulta molt lamentable el paper d'un conegut diari "provincial" que va informar del comunicat del PP, pero no va contrastar la noticia ni es va preocupar de consultar al govern municipal sobre la veracitat de la nota del PP.
I al final, amb actuacions com estes, l'unic que es desqualifica es el mateix diari.