L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dissabte, 20 de desembre del 2014

El Pare Nadal arriba a Tavernes


El Pare Nadal ha estat matiner i s'ha avançat uns dies en la seua arribada a Tavernes. I ho ha fet per visitar els xiquets i xiquetes de l'Escola de Jocs de la Regidoria d'Esports que van viure ahir per la vesprada una jornada memorable en poder parlar, saludar i lliurar la seua felicitació al Pare Nadal.

Uns 250 xiquets i xiquetes, acompanyats dels seus familiars directes, s'havien congregat a la pista principal i graderies del pavelló municipal. Els xiquets i xiquetes, acompanyats dels respectius monitors, saltaren a la pista formant grups segons l'edat per fer una demostració als pares de tot allò que practiquen i duen a cap en l'Escola de Jocs: salts, curses, llançaments... tot una sèries d'exercicis amb la finalitat de potenciar la mobilitat i les destreses motrius dels menuts, i que també aprofita per recuperar alguns d'eixos jocs de carrer que els valencians anem perdent amb el pas del temps, cas del sambori o les bitlles.

Després de la demostració infantil, va arribar el moment més esperat pels menuts i el Pare Noel acomplia les expectatives entrant al pavelló entre els aplaudiments dels xiquets, un joc de llums i música acordada al moment. El Pare Noel va posar per a fer-se la foto de família amb tots els xiquets i xiquetes, monitors i regidors del govern municipal valler.

Després els xiquets i xiquetes van poder saludar personalment els xiquets i xiquetes, ara amb l'esperança que el personatge arribat de les fredes terres del nord d'Europa faça realitat el seu somni el dia de Nadal, en forma del joguet amb el qual estan somniant de fa dies.