L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

divendres, 19 de desembre del 2014

Applica't llança una promoció per potenciar els comerços i empreses de la Valldigna


"L'aplicació de La Valldigna" ha llançat una promoció per a aquestes festes i així donar visibilitat als comerços i empreses de la Valldigna, alhora que es potencia la plataforma.

Per a la promoció han comptat amb la col·laboració d'alguns dels comerços de la nostra Guia Comercial, i entre els regals que et pots emportar hi ha un val de 200€ .

Les instruccions per a participar i més informació sobre la promoció i els regals que sorteja l'aplicació el podeu a la pàgina: http://goo.gl/HxaVT2 

També s'està duent a cap una campanya de difusió de la promoció a través de la web http://laplicacio.de/lavalldigna així com a través dels perfils en Facebook L'aplicació de La Valldigna i Twitter @AppValldigna.

L'aplicació ha agraït la col·laboració per a donar-li major visibilitat.
-