L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 14 de desembre del 2014

Sico Fons va presentar divendres "Un sol esglaiat" a la Casa de la Cultura




El passat divendres es va presentar a la Casa de la Cultura la darrer novel·la de l'escriptor de Tavernes Sico Fons "Un sol esglaiat" editada per "La Xara Edicions".

Tal com es va indicar en l'acte, la novel·la narra una història on el personatge aparentment principal recorre els carrers de València amb desassossec i desfici, perquè alguna cosa del seu passat el persegueix, li rosega l'ànima.

D'altra banda tenim la seua muller, dona sobre la qual orbita tota la novel·la,que podem considerar com única, irrepetible, de vegades incomprensible i fins i tot irracional.
 
 
La vida en parella o el matrimoni pot resultar molt complicat, però en aquesta història la relació s'ha desbocat per dir que estem davant de l'amor, del sexe, del desamor i de l'odi. I com a resultat d'uns fets, una història tràgica sobre la mala consciència, el dolor i fins i tot sobre la mort. 
 
Sico Fons ens ofereix novament una bona mostra d'allò que el caracteritza al llarg de la seua obra: ser una veu crítica i irònica, àcida en alguns moments com el vidriol. Com sol ser habitual en el seu mon literari, la paradoxa i la hipocresia sovintegen en aquesta història on els personatges els trobem a prop, són protagonistes d'històries que ens semblen habituals i quotidianes. Sense oblidar eixa visió particular que ens sol fer l’autor de la societat actual quan ens narra temàtiques urbanes.
-