L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

diumenge, 21 de desembre del 2014

Campionat futbel infantil de la Federació de Falles


Aquesta vesprada, i aprofitant el bon temps de la jornada, s'ha pogut celebrar la part final del Campionat de Futbet Infantil de la Federació de Falles, que ha vist proclamar-se com a campió l'equip de la Falla La Via després de vèncer al Prado pel tantejador de 3-2.

La classificació final ha estat: 1. La Via - 2. Prado - 3. Portal - 4. Cambro - 5. Passeig- 6. La Dula

El campionat ha estat molt entretingut, ha tingut molt bon ambient i ha gaudit de molts assistents. A la fotografia, els equips finalistes amb la Fallera Major de Tavernes, Sara Tur, el President de la FdeF, Ximo Félis, i del regidor d'Esports, Josep Llácer.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Via!!