L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dimarts, 30 de desembre del 2014

FESTIVERN 2014: Ambient, ambient i més ambient. Tavernes bull d'ambient fester


 El Festivern ja crema. Aquesta vesprada s'ha iniciat la gran festa del "Correbar" i no anem a dir massa: les imatges parlen per elles soles. A la primera fotografia, presa a la Plaça del Poliesportiu, on estan les taquilles del Festivern, es pot apreciar a l'esquerra la cua de venta i a la dreta els participants en el correbar. Molt bon ambient, alegria i ambient fester de cara a acomiadar el 2014. 


I dins de la carpa ja han començat els concerts d'avui. A les imatges, primer l'actuació de la formació local "la Fistula Valkanica" que en acabar l'actuació han expressat la seua satisfacció i han resaltat que actuar al Festivern ha estat una gran experiència. En la segona foto, un moment de l'actuació de ProzakSoup, els Rage Agains The Machine a la valenciana com ens deia un dels assistents.