L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.583
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:66.387

dimecres, 24 de desembre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes ha millorat un tram del Carrer La Barca amb un nou asfaltat



L'Ajuntament de Tavernes continua, sempre en base de les possibilitats econòmiques, amb la millora de les vies urbanes i ara li ha tocat el torn a un tram del Carrer la Barca, que ha gaudit de nou asfaltat i senyalització.

L'execució de la millora ha esta a càrrec de la regidoria d'Obres i Contractació, que ha procedit a asfaltar el carrer i a repintar la senyalització horitzontal del mateix. L'obra ha suposat una inversió de 20.000 euros. 
 

Aquesta obra suposa una millora del trànsit rodat pel tram on s'ha actuat, bastant transitat en servir de pas cap a l'institut Jaume Ii el Just i el Cementeri Municipal, i alhora incrementar la seguretat dels vianants.

La regidora responsable d'Obres i Contractació, Llum Sansaloni, de Compromís ha indicat que la inversió està al voltant dels 20.000 euros i s'ha comptat per executar-la amb una ajuda del programa PAP de Diputació.