L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.769
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:24.915

dilluns, 15 de desembre del 2014

L'alcalde, Jordi Joan, i Angela Cortés, en nom de l'organització ens parlen del Festivern 2014

Ja el tenim al girar del cantó. El Festivern del 2014, a celebrar a la nostra ciutat els dies 29, 30 i 31 de desembre, ultima els darrers detalls de la preparació perquè tot estiga a punt, tot isca bé i, un any més, Tavernes siga la capital musical del País Valencià.

L'alcalde, Jordi Joan, i en nom de l'organització, Angela Cortés, han estat entrevistats al programa "7 dies" de la televisió comarcal.  Si no heu tingut ocasió de veure-la ho podeu fer ara. Se n'assabentareu de més detalls, més propostes... L'entrevista del Festivern comença al minut 10 i 15 segons.