L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dilluns, 29 de desembre del 2014

Membres del GMValldigna participen al 38é Aplec Excursionista dels PPCC


 
El 38é Aplec Excursionista dels PPCC ha tingut lloc a Berga (el Berguedà-Catalunya) del 5 al 8 de desembre amborganització a càrrec del Centre Excursionista de Catalunya.

Al llarg dels 3 dies, al voltant d’unes 800 persones vingudes de tots els indrets dels Països Catalans: del Principat, de les Illes, de l’Alguer, de la Catalunya Nord i del País Valencià, han gaudit d’una trobada marcada per una programació diversa: excursions de muntanya de diferent complexitat, xerrades, música en directe, conferències, visites culturals, etc., i el sopar tradicional de germanor. Es van recòrrer diferents indrets emblemàtics de la comarca del Berguedà, com ara el Pedraforca, el Santuari de Queralt o el Pi de les Tres Branques, el Cogulló d'Estela, el Sobrepuny, la serra de Picancel, el Roc de la Lluna o el Castell de Roset.

En la cloenda es va traspassar la bandera de l’Aplec als representants de l’any vinent, que serà el 39é i que es realitzarà a la Comarca de la Marina Alta, al País Valencià, organitzat pel Centre Excursionista de Pedreguer.

Membres del Grup Muntanya Valldigna van participar en aquesta 38ena edició. Xavi Català, representant de l'organització del 33é aplec a la Valldigna el 2009, destaca "l’ambient de normalitat, civisme i germanor que es va respirar al llarg dels tres dies. I, a més a més, anima a continuar assolint llaços d’unió entre el món del muntanyisme".

El GMV vol felicitar a l'organització per l'èxit de participació i per haver aconseguit fer-los passar uns dies tan agradables pels voltants de les muntanyes i els seus pobles.