L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

dijous, 18 de desembre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes ha firmat dos convenis amb l'Associació ACUDE per un import total de 4.000 euros.L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i Francisca Romero Castellanos, en qualitat de presidenta de l'Associació de Familiars, Amics i Malalts Dependents "ACUDE" han signat sengles convenis de col·laboració que tenen com a finalitat la concessió d'una ajuda econòmica a l'associació perquè puga atendre els seus objectius.

L'alcalde ha remarcat que aquesta associació "efectua una tasca encomiable des de la promoció de la qualitat de vida de les persones dependents, al hora que dóna suport als cuidadors en el seua tasca. Amb aquestes ajudes sensibilitzem a la població en general de la problemàtica que envolta a les persones en situació de dependència"

L'ajuda econòmica concedida correspon a la suma de les recaptacions per la venta de tiquets del sopar popular de les paelles nocturnes a festes locals y a la recaptació de la venda d'entrades del espectacle "André i Doriné" que tingué lloc a la Casa de la Cultura a càrrec de la companyia "Kulunka Teatro". 
-

1 comentari:

Enric Estruch ha dit...

Esta vesprada i a partir de les set vos esperem a tots en la Casa de la Cultura apoiant a esta associació, que mostrarà el producte del treballs en els tallers i comptarà amb l'actuació a les set i mitja de la Ventolin's Band.