L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.610
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.025

dilluns, 29 de desembre del 2014

Avui dilluns, pel matí, teatre per a bebés a la Casa de la Cultura

La Casa de la Cultura acull avui dilluns unes sessions especials de "Teatre per a Bebés" a les 11:30 i 12:30 hores.
Es tracta de "Volcán azul", un espectacle per a la primera infància (0-5 anys), una peça de teatre pròxim, sense text, on el so, el gest, els objectes i la poesia visual, viatgen junts per a descobrir la mirada del xiquet. 
Volcà desperta del somni i recorre el món. Un viatge fantàstic on la màgia de les petites coses, l’epopeia de la vida, es transforma en poema escènic. La mirada del xiquet. Les primeres síl·labes, fonemes. Moure un dit. Mantenir l’equilibri. Aprendre a caminar. Obrir els ulls per a la trobada. Maravillar-se’n de l’entorn: cercle, línia, obert, tancat, travessar, quiet, ràpid, sospirNo us el perdeu els que teniu fills i filles menuts.