L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dissabte, 27 de desembre del 2014

Tavernes prepara a bon ritme les infraestructures del Festivern 2014


 El muntatge de l’envelat del Festivern 2014 avança a bon ritme i, segons indicaven els treballadors de l'empresa que el munta, està previst acabar aquesta mateixa vesprada. A hores d'ara es veu tota la gran estructura metàl·lica sobre la qual ja hi ha situada la gran lona impermeable i plastificada que forma el gran recinte on tindran llocs els concerts, tal com podeu observar en les fotos.

Les dimensions de la carpa són 70 x40 x 12 metres, és a dir una superfície de 2.800 metres capaç d'albergar sobre les 8.000 persones, a més de l'escenari i les barres de beguda.

 L’Ajuntament de Tavernes ultima també els preparatius de la zona d'acampada que enguany té com a novetat el disposar d'una zona per a caravanes.També està a punt la gran caseta que servirà de punt d'informació i repartiment de llocs per aparcar tal com els campistes arriben a Tavernes.

La venta  d'entrades per a l'event continua a bon ritme i avui mateix s'han arribat als més de 6.000 abonaments, la qual cosa fa que pensar que un any més, a Tavernes, el Festivern serà un total èxit..