L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.666
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.008

diumenge, 14 de desembre del 2014

Les falles van celebrar ahir el Campionat de Futbet Femení. Avui té lloc el campionat de xiquets.



Equip de "La Dula", campió.
La Federació de Falles de Tavernes va celebrar ahir el Campionat de Futbet Femení que va comptar amb la participació de quatre equips de les falles "La Dula", "Prado", "La Via" i "Cambro". 
 
Partit inaugural del campionat
Els partits es van jugar pel matí i es va reservar per a la vesprada les semifinals i la final. L'equip femení de la falla "La Dula" es va proclamar campió, en vencer en la final a "Prado". El tercer classificat va ser "La Via" i el quart "Cambro". 

A partir de les 10 d'avui diumenge se celebrarà el Campionat de Xiquets, amb els partits classificatoris per a semifinals aquesta vesprada a partir de les 16 hors i la gran final a partir de les 18 hores.
-