L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 30 de novembre del 2014

Resum de la presentació de la precampanya Compromís de Tavernes

El passat divendres, l'alcalde de Tavernes Jordi Joan expressava  en un sopara del seu partit i davant 231 militants i simpatizats la seu voluntat de presentar-se  a la reelecció com a candidat de Compromís. 

Compromís Tavernes ens ha fer arribar l'enllaç a un resum de l'acte del passat divendres



6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ding dilindong dong
Ding dilindog dong


Són les campanes al vol.
El Levante li publica una foto a soles de l'alcalde després d'any i mig sense traure'l, quan va pasar la moció de censura.

Anònim ha dit...

Si a nivell de País estava rumiant-me si anar amb Compromís o Podemos,ja ho tinc clar,després de sentir a Jordi i Morerandient que van a traslladar lo de Tavernes a València. El d'Oliva diu que hem passat de tindre 4 mil. de dèficit (cert) a baixar impostos. Per quin impost es paga menys? I Jordi digué que no s'han fet obres faraòniques (cert), però no que no s'han fet events faraònics com Festiverns i cavalcades molt gravosos per a les nostres butxaques i que abans no es feien.

home en punta ha dit...

És de veres, jo també m'havia fixat, en el diari no trauen cap foto de l'alcalde, ni de cara ni de canto, però si per darrere. No sé si no serà sant de la devoció dels redactors del diari, i això que hi ha dos del poble treballant allí.
Supose que serà alguna mena de consigna d'interessos de grup mediàtic, tots sabem la corda que estiren tots els diaris.
També m'havia fixat que a Borrás li fan com al Real Madrid, estornuda i ja te una pàgina dedicada. En fí, és política i no se salva ni l'apuntador. Encara que també entren en joc en els mitjans la tornada de favors i els favoritismes, de vegades imposats i de vegades, per pura aficció d'alguns redactors.

home en punta ha dit...

Per cert, recordeu quan manava Manolo Vidal, que al diari Levante li publicaven una foto dia si, dia també? Ahí estan les hemeroteques. Visca la premsa lliure i objectiva, xè!

Anònim ha dit...

Anonim de les 9: 26, no manipules:

El Festivern ve a costar una mitjana TOT INCLOS I PAGAT sobre els 8.000 euros, el mateix que costava l'espectacle d'Arevalo per una nit de varietés.
Super barat per als diners que entren en el poble.
I un detall: ¿Que val la tranquil·litats dels pares? Tu es nota que no en tens cap. I si el fixes, des de que està el Festivern no es produeix cap accident greu dels nostes fills, quan abans tots els anys accident greus, amb conseqüencies molt greus.

Quan a Cavalcada de Reis, es infame i diu ben poc del teu poc trellat que la festa per excel·lencia dels xiquets la tractes com la tractes.

Anònim ha dit...

El Festivern no el monta ni el paga l'Ajuntament, que nomes ajuda.
I de la cavalgada, val mes que ho preguntes a la concejalia de festes, que si no estic mal enterat es dels socialistes. De totes maneres, ja era hora que en este poble feren una cavalgada com mereixen els xiquets.
Tu pots seguir anant-t'en fora com es fea fa uns anys per que era una caqueta la cavalgada d'açi.