L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.479
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.923

dijous, 20 de novembre del 2014

Tres membres del GMV formaran part de l'assemblea General de la FEMECVDissabte que ve, 22 de novembre, se celebrarà a Castelló l’Assemblea General per a elegir el president de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV) per quatre anys. El GMValldigna aposta fort per la federació i tres dels seus membres formen part de l’assemblea de la FEMECV. 

L'Assemblea General , com a màxim òrgan decisiu i representatiu del muntanyisme a tot el País València, triarà al nou president de les dos candidatures que s’han presentat entre les distintes circumscripcions i estaments valencians.

El GMValldigna ja s’ha compromès a realitzar activitats per la Valldigna, amb la fi de difondre els seus valors paisatgístics i monumentals. El calendari d’activitats federatives per al 2015, ja té assignat organitzar una de les activitats mediambiental més important , el dia de la muntanya neta, i cinc campionats d'escalada, sis de cursa per muntanya i un d’orientació , a més de huit activitats excursionistes.