L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

dissabte, 15 de novembre del 2014

Avui dissabte Tavernes proclama la seua fallera major 2015, Sara Tur i Penades

Acte d'elecció de Sara Tur com a fallera major de Tavernes
L'acte d'Exaltació de la Fallera Major de Tavernes 2015, Sara Tur i Penades, tindrà lloc avui  dissabte 15 de novembre a partir de les 20 hores a la casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna.

Primerament es farà l'acomiadament de la Fallera Major de Tavernes 2014, Empar Maians i de la seua Cort i tot seguit, es donarà a conèixer el cartell anunciador de les falles 2015.

Finalment, a les 21 hores tindrà lloc l'exaltació de Sara Tur i Penadés com a Fallera Major de Tavernes 2015 junt a la seua Cort d'Honor.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Fallera Major de Tavernes.
Visquen les Falles de Tavernes.