L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

diumenge, 30 de novembre del 2014

La Falla Passeig ha celebrat la demanà i proclamació de falleres majors 2015.


Membres de la comissió després de la demanà
 La Falla Passeig ha celebrat la demanà i proclamació de Paula Enguix i Maria Morant com a les falleres majors per al 2015. Després de l'acte protocol·lari de la demanà, els membres de la falla s'han traslladat al Saló la Font on han estat proclamades Paula i Maria com a falleres majors acompanyades de Toni Gómez i José Padilla com a presidents major i infantil, respectivament. 

Maria i Paula amb el pergamí acreditatiu
Desenes de fallers i amics de la comissió han acompanyat a les falleres majors en aquests actes protocol·laris. Cal indicar que l'acte de presentació serà a la Casa de la Cultura els dies 10 i 11 de gener del 2015.

- Remés
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla Passeig!!