L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 12 de novembre del 2014

La regidoria de Foment Local contractarà cinc joves dins del Programa de Foment d’Ocupació Salari-Jove. L'oferta amplia les dos contractacions que ja hi havia previstes a jornada completa.


El regidor de Foment Local, Josep Llácer, de Compromís, ha confirmat que el SERVEF ha concedit l’ampliació d’una subvenció a l’Ajuntament de Tavernes dins del Programa de Foment d'Ocupació Salari-Jove. Josep Llacer ha indicat que “l’augment de la subvenció permetrà contractar cinc joves més, a mitja jornada, a banda dels dos a jornada completa que ja havíem anunciat dies arrere”.
Els joves contractats seran menors de 30 anys, hauran de tindre un títol universitari, una formació professional de grau superior o un títol oficial reconegut com a equivalent o un certificat de professionalitat que l’habilite per a l'exercici professional. Els joves treballaran en els departaments municipals per a adquirir la pràctica professional amb vista a futurs llocs de treball a través d'un contracte de pràctiques.

La selecció es realitzarà entre els candidats proposats pel Servef de Sueca a l’Agència de Foment Local mitjançant la corresponent oferta d'ocupació. Les persones interessades han d'estar degudament inscrites com a demandants d'ocupació en els llocs sol·licitats. No s’hi poden inscriure després que l’Agencia de Foment Local haja presentat l'oferta genèrica d'ocupació.

Les places oferides per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna són per ocupar un lloc com a treballador administratius d’arxius i/o biblioteques; tècnic en sistemes microinformàtics; tècnic en informació turística; animador sociocultural i monitor i animador esportiu.

Fins el dia 14 poden acudir per qualsevol dubte al Departament de Foment Local, ubicat a la planta baixa del Braç Treballador.

-.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Les Regidories no contracten, contracta l'Ajuntament. Per puntualitzar, només.