L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 20 de novembre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes contracta els 13 primers peons, d'un total dels 29 previstos, per a executar obres locals. La regidoria de Foment Local invertira un total de 53.373 euros en contractacions.



 
L'Ajuntament de Tavernes, a traves de la regidoria de Foment Local dirigida pel Josep Llàcer, de Compromís, destina 53.373 euros sufragats conjuntament per l'Ajuntament, Diputació i Generalitat per contractar un total de 29 peons dins el Pla d'Ocupació amb les Administracions Públiques.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha estat l'encarregat de saludar els 13 primer peons contractats en aquests mes de novembre, als quals seguiran uns altres 16 el pròxim desembre. En la reunió informativa celebrada al Braç Treballador, ha remarcat que l'Ajuntament ha procedit a la selecció en base a criteris objectius marcats des de l'Administració, i recordava que no és un treball de pràctiques o una beca, sinó un contracte de treball.

Jordi Juan va expressar la confiança que té l'Ajuntament amb els contractats i indicava que "la ciutat us ha confiat una tasca molt important per a la ciutat i veïns, com es pintar els passos de vianants i la senyalització horitzontal de la platja, una tasca que a més d'ajudar al manteniment de la via pública, ens beneficiarem els ciutadans i els turistes que ens visiten a l'estiu".

Per la seua banda, el regidor de Foment Local, Josep Llácer, ha indicat que el Pla d'Ocupació Conjunta que s'ha signat amb la Generalitat i la Diputació i que permet aquestes contractacions "té com a objectiu facilitar la la contractació de veïns sense treball. Les persones contractades han estat proposats pel SERVEF entre els desocupats que hi havia incrits des de tres mesos abans, com a mínim".

El primer grup de 13 contractats inicia a partir del pròxim dilluns els treballs de pintar els passos de vianants i senyalització viària horitzontal en la platja, i una vegada acabada, eixa mateixa tasca es continuarà amb el cas urbà de la ciutat. També recolzaran les tasques de la brigada municipal, sobretot en jardineria i tasques agràries.

L'Ajuntament de Tavernes per procedir al pintat de les senyals ha demanat pressupost a diversos comerços del poble, amb unes característiques concretes en el material com ser pintura viària, reflectant, antirelliscant i homologada amb certificat Aenor. 

oEn total, l'Ajuntament contractarà 29 persones els pròxims mesos com a peóns d'obres públiques i la preferència de contractació ha estat en ser desocupats de llarga durada, joves menors de 25 anys i majors de 45. 
-