L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:19.074

dimecres, 26 de novembre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes facilita tres autobusos als joves emprenedors per al desplaçament a Fira València.L’Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Foment Local, que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llácer, ha posat a disposició de l'IES La Valldigna, l'IES Jaume II el Just i l'Acadèmia Almi tres autobusos per assistir a la “IX edició del Dia de la Persona Emprenedora” que se celebra demà, dia 27,  en Fira València.

El regidor de Foment Local, Josep Llácer, ha confirmat que cadascun dels centres disposarà d'un autobús per desplaçar els respectius alumnes a les instal·lacions de Fira València. El regidor ha comentat que  "la voluntat de l’Ajuntament és continuar treballant en el foment de l’emprenedoria i ajudar, sobre tot, els joves estudiants a cercar eines i instrument per poder desenvolupar el seu projecte o idea de negoci”.

Fira València dedica el dia a les persones que tenen en ment desenvolupar la seua vida professional com a emprenedors i empresaris. Per tal d'aconseguir l'objectiu, la fira oferta als joves un ampli programa d’actuacions consistent en la realització de tallers, ponències, activitats d’assessorament individualitzades a demanda dels emprenedors, entrevistes, presentació de casos d’èxit i panells d’expert, entre altres.

Enguany serà el tercer any consecutiu que la Regidoria de Foment Local de l'Ajuntament de Tavernes facilita als futurs emprenedors l’anada a Fira València. Fins ara s'havia posat a disposició dels centres IES La Valldigna i Jaume II el Just dos autobusos per als seus alumnes, però enguany s'ha ampliat la participació a l'Academia Almi, un centre que imparteix la formació professional.
-