L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 25 de novembre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes col·labora en la celebració dels 20 anys de la Penya Valencianista.


La celebració del XXé aniversari de la Penya Valencianista Valldigna de Tavernes tindrà lloc demà dimecres a partir de les 20 hores a la Casa de la Cultura i comptarà amb la presència de jugadors i directius del Valencia CF i de penyes de les localitats veïnes, a més d'una representació del consistori valler.

L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria d'Esports, col·labora i ha donat el màxim de facilitats perquè la celebració del 20 aniversari de la Penya Valencianista siga un esdeveniment que òmpliga d'orgull i alegria els afeccionat valencianistes de la nostra ciutat i de les localitats veïnes que tenim prevista l'assistència.

El regidor d'Esports, Josep Llácer, ha explicat "la satisfacció de l'Ajuntament i de la regidoria d'Esport per poder col·laborar en l'acte i que siga la Casa de la Cultura el lloc elegit per albergar aquest encontre del valencianisme de tota la comarca".

L'acte està previst iniciar-se sobre les 8 de la vesprada, quan arriben a la Casa de la Cultura els jugadors de la primera plantilla del Valencia CF, que firmaran autografs als afeccionats en el vestíbul de la Casa de la Cultura. Posteriorment, en el Saló d'Actes i presentat per Juan Jose Espí Gascón, es podrà presenciar un vídeo recordatori de la història de la Penya Valencianista i assistir a l'entrega de recordatoris a més de diversos parlaments.

Josep Llácer ha confirmat que la representació municipal estarà presidida per l'alcalde Jordi Juan, que acompanyarà els directius del València CF, directius de la penya vallera així com als membres de les agrupacions de les penyes valencianistes de Simat, Benifairó, La Barraca i Favara, que s'han sumat a l'acte. En finalitzar, se celebrarà un vi d'honor en el local de la música. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amunt Valencia!!

Anònim ha dit...

quins son el jugadors que venen?