L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.969
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:62.629

diumenge, 16 de novembre del 2014

ACTUALITZAT Ahir es va celebrar el Campionat de Regularitat per MuntanyaEl diumenge, 16 de desembre, es va celebrar a Tavernes el "Campionat de Regularitat per Muntanya", activitat muntanyenca organitzat pel Grup Muntanya Valldigna i la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada valenciana amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna i l’Ajuntament de Tavernes.

L’activitat començava a les 8,30 hores amb una marxa de 11,9 Km i un desnivell acumulat de 1.054 metres pel sender PR-CV 38 de les Creus, l’eixida i arribada del Mercat Municipal. Han participat 28 Clubs vinguts de tots el racons del País Valencia i 215 muntanyencs federats.

El guardonats foren els següents:

Participant mes jove masculí: David Seguí Sanchis del Grup Muntanya Penya el Frare.
Participant mes jove femenina: Julia Cardete Bajo, FEMECV.
Participant major masculí: Marceli Sempere Caps de Bocairent.
Participant major femenina: Rosa Niconlau del Centre Excursionista Contestà. 


El guanyadors finals de la prova foren en categoria masculina:

1 Santiago Santos Borrull del Club Excursionista d’Alginet.
2 Juan Soler Tormo de la FEMECV.
3 Josep Ramón Olcina Gramage del Centre Excursionista d’Ontinyent.

Les guanyadores finals de la prova foren en categoria femenina: 

1 Maria Jose Ros Cremades del Club Excursionista d’Azaneta.
2 Veronica Gimenez Bernaveu de la FEMECV.
3 Maria Luisa Palomares Aznar de la FEMECV.

L’acte va contar amb la presencia del President de la Mancomunitat de la Valldigna, Sebastián Mahiques, el president en funcions de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la C.V. Antonio Gonzalez Davó, la primer tinent d’Alcalde, Carmen Canet i el Regidor d’Esports, Josep Llacer, ambdós de l’Ajuntament de Tavernes. 
-