L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 13 de novembre del 2014

Jornada d'emprenedurisme a l'IES La Valldigna .



  
Avui ha tingut lloc una jornada d'emprenedurisme a l'IES La Valldigna organitzada per la regidoria de Foment, que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llácer,  el CEEI (Centros Europeos de Empresas Innovadoras) i el mateix IES. 


La jornada tenia com a títol "IDEA e+: Jornada Creativitat emprenedora" i s'emmarcava dins de les activitats del Viver d'Empreses de Tavernes. Estava dirigida als alumnes de FP dels centres IES La Valldigna, IES Jaume II el Just i Acadèmia Almi. 

L’objectiu de la jornada era, en paraules del regidor de Compromís i responsable de Foment, Josep Llácer, provar la creativitat, aprendre a potenciar-la i sobre tot arribar a conéixer la pròpia creativitat persona. També s’ha donat a conéixer als participants les principals fonts d'idees empresarials així com productes i serveis innovadors. 
 

La jornada ha servit de preparació a les activitats per a emprenedors que es desenvoluparan dins de la "Macrojornada Focus Business 2014" el pròxim 27 de novembre en Feria València. 
-