L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 21 de novembre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Foment Local, contractarà 16 peons agrícoles per pal·liar la desocupació agrícola.



 
El regidor de Foment Local, Josep Llácer, de Compromís ha informat que la previsió es contractar 16 peons agrícoles, per a la qual cosa remarca que les sol·licituds s'han de presentar fins l'1 de desembre.

L’Ajuntament de Tavernes té previst contractar aquests peons agrícoles amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i amb l'objectiu de pal·liar la desocupació agrícola estacional.
 
El regidor de Foment, Josep Llácer, ha explicat que els requisits exigits són estar inscrits com a demandants d'ocupació abans del passat dia 19 de novembre i han de justificar haver estat d'alta almenys durant tres mesos en el darrer anys i un mes dins del nou immediats a la data de finalització de sol·licituds, que és el pròxim dia 1 de desembre.
-