L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 8 de novembre del 2014

PLENARI DE NOVEMBRE 2014: El govern municipal vol pagar als proveïdors de seguida però el PP i karina Vercher ho impedeixen fent ús de la majoria i votant en contra.

El PP i Karina Vercher voten en contra de pagar proveïdors

El govern municipal havia presentat una proposta de modificació de crèdits per valor de 22.821'64 euros i pagar les factures de l'any 2013 que han presentat diversos proveïdors de Tavernes enguany.

El govern municipal, com fa des del primer dia, vol pagar els proveïdors del poble quan més prompte millor, però en aquesta ocasió no serà possible perquè el PP i la regidora no adscrita Karina Vercher ho han impedit en votar en contra.

¿I perquè el PP vota en contra de que cobren els proveïdors de Tavernes? Doncs l'excusa que donen és... ¡¡¡per posar-se a riure, si no fora perquè afecta a empreses que han fet el seu treball i tenen dret a cobrar!!!... Voten en contra perquè no volen que la partida incloga 9.000 euros d'una penalització de préstec del banc.


Ara, allò que més deixa amb la boca oberta és que eixa penalització la va acordar i la va aprovar el mateix PP quan la passada legislatura va fer el préstec ICO de 900.000 euros per a la compra de terrenys de la nova depuradora.

Com tot el món sap, la Generalitat del PP ha paralitzat el projecte i com que no s'anava a fer res abans de final de l'any passat que caducava, el govern municipal actual va decidir tornar-lo abans i estalviar-se els interessos. De fet, l'Ajuntament s'ha estalviat 50.000 euros d'interessos encara que ha de pagar 9.000 per penalització. Estalvi total: 41. 000 euros. I el PP votant-ho en contra!!!

Tot això ho va explicar en el plenari passat  l'alcalde Jordi Joan i el regidor d'Hisenda Víctor Borràs i van aclarir que el préstec era finalista, o siga, o compraven els terrenys o es tornaven. També van dir que no es podia invertir en la piscina, com volia el PP, perquè la concessió està vigent i la piscina està en concurs de creditors. Davant això l'alcalde va demanar que foren més rigorosos perquè ells coneixien els fets i també la destinació final del préstec.

El PP va replicar que hi havia un informe d'Intervenció que assenyalava la possibilitat de destinar els diners pagar l'aparcament. El govern municipal va respondre que l'aparcament estava en fase de liquidació i de negociar la quantitat a pagar. Per tant hauria estat un gran error, i sort que no es va pagar com volia el PP, perquè amb les negociacions posteriors i la rebaixa de la quantitat a pagar, l'Ajuntament es va estalviar 1'2 milions d'euros en la liquidació de l'aparcament.

L'alcalde va recordar al PP que, si quan governaven, hagueren tingut el mateix interés que ara tenen en els informes d'Intervenció la piscina coberta amb informe negatiu i valoració de 0 punts per la Intervenció no s'hauria donat a l'empresa que es va donar.

Una cosa tenim clar i ho hem vist en molts plenaris. El govern municipal fa tot el que pot des del primer dia que governa per pagar prompte i afavorir l'economia i les empreses del poble. I siga pel que siga, i amb l'excusa que siga, el PP vota en contra de les modificacions de crèdit i posa impediments a la gestió del govern.


En el cas que parlem, la postura del PP pot produir indefensió a l'Ajuntament i pot suposar més despeses si el banc al qual se li ha de pagar els 9.000 euros, presenta una demanda per falta de pagament.

Però que li anem a fer! Eixa és l'oposició que tenim i l'interés que tenen ells pels assumptes de Tavernes i per les empreses de Tavernes. No cap.
-