L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 9 de novembre del 2014

L'àrea de Foment Local contractarà dos joves a través del Programa d'Ocupació Salari Jove.



El regidor responsable de l'area de Foment Local, Josep Llàcer, de Compromís, ha manifestat que l'objectiu és "afavorir la creació de llocs de treball entre els joves menors de 30 anys, sense experiència laboral o escassa, i que siga un mitjà perquè puguen adquirir la formació teòrica i pràctica necessària per a exercir un lloc de treball adequat a la seua formació prèvia".



El regidor ha confirmat que els joves treballaran en diferents departaments municipals per a adquirir la pràctica professional pensant en futurs llocs de treball i ho faran a través d'un contracte de pràctiques. "El requisit és haver acabat els estudis en els últims quatre anys i tenir la titulació exigida" ha comentat Llácer.



La selecció de candidats l'efectuarà el Servef de Sueca i la rematarà a l’Agència de Foment Local de l’Ajuntament de Tavernes segons les bases de l'oferta d'ocupació. Les persones que opten a aquests llocs han d'estar degudament inscrites com a demandants d'ocupació en els llocs sol·licitats abans de la presentació de l'oferta d'ocupació per l’Agencia de Foment Local.



La titulació exigida es el de tècnic superior en administració i finances per al lloc de treballador administratiu d’arxius i/o biblioteques i la de tècnic superior en sistemes informàtics per a desocupar un lloc de tècnic en sistemes microinformàtics.
-