L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 16 de novembre del 2014

Sara Tur i Penadés, proclamada Fallera Major 2015 de Tavernes



Ahir per la vesprada-nit va tindre lloc l'acte d'exaltació de la fallera major de Tavernes 2015, Sara Tur i Penades en la Casa de la Cultura de Tavernes. L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, entre els aplaudiments de tot el món faller valler, li va imposar la banda acreditava.
 
L'acte va servir per retre un emotiu l'homenatge darrer a Paco Teodoro, persona molt estimanda i volguda en el món faller i a Tavernes en general i que ens va deixar sobtadament fa unes setmanes.
 

L'acte faller d'ahir, com ve essent habitual, va tindre dues parts, una d'acomiadament a la fallera major 2014, Empar Maians, que es va acomiadar tenint paraules d'agraïment al món faller i tot Tavernes en general.


La segon part ja va ser l'exaltació com a fallera major de Sara Tur i Penades, amb l'acte protocol·lari d'imposició de la banda, i els discursos de l'alcalde, Jordi Joan, i les paraules emocionades de la nova fallera major.

Per acabar, les falles del poble i comissions convidades de fora, i institucions com Protecció Civil i la Guàrdia Civil, saludaren la nova Fallera Majora la qual l'equip de la Cotorra li desitja el millor en el regnat que ara comença. Sort, Sara.
-