L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 11 d’octubre del 2016

Festelles 2016 el divendres a les 9 a la Casa de la Cultura

 
El pròxim divendres per la nit tenim la Festa Estellés, dedicada al nostre poeta Vicent Andrés Estellés. Ens vorem tots al vestíbul de la Casa de la Cultura, a partir de les 9, on hi haurà sopar d’entrepà, recital de poemes i música. Podeu llegir la informació completa al cartell de dalt.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

O es renoveu de dalt a baix o moriu, estellessians (o estellessistes), perquè les vostres engolades cerimònies cada vegada es semblen més a una litúrgia plena d’empallegosa untuositat jocfloralista, més pròpia d’una capella de seguidors disciplinats de les polsoses tradicions, ja abandonades, que d’una lliure reunió d’esperits en plena efervescència intel•lectual i lúdica. Sols us falta ja el retoret de torn i els resos pertinents... I després, tots a passar el rosari.

Veïna ha dit...

A lliure esperit efervescent: Segur que la regidora de cultura agrairia les seues aportacions renovadores que entusiasmaran tots els intel.lectuals de Tavernes frustrats per les poques originals reunions Estellessianes que s'organitzen fins ara. També pot ser més original i amb companyia de tota la intelectualitat que probablement comparteix les seues inquietuds orgarnitzar-se passant d'institucions i subvencions per mantenir viva una vida cultural independent. L'anime molt a fer-ho, qualsevol iniciativa per a fomentar la vida intelectual de Tavernes és benvinguda.

Anònim ha dit...

Ben contestat. Estos lletraferits de cuina...