L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 23 de setembre del 2014

La regidoria de Foment presenta la Càtedra d'Innovació en col·laboració amb la UPV



La regidoria de Foment de Tavernes que és responsabilitat del regidor de Compromís, Josep Llácer, ha iniciat una setmana d’activitats dites de “ports obertes” per tal d’informar als joves vallers del què és i quines són els activitats de la “Càtedra d'Innovació Campus de Gandia” , de la qual forma part l'Ajuntament.

L'acte va ser presentat pel regidor Josep Llácer i els ponents, el director del Campus Josep Pastor especialment el director de la càtedra, José Marin Roig, van informar de la finalitat i que van dir se centrava en el foment de la innovació en les empreses, l'estímul i l'acceleració de l'actitud emprenedora dels nostres joves en sectors innovadors i el foment de la cultura de la innovació i de la creativitat en els joves pre-universitaris.

La catedra pretén fomentar l'emprenedurisme, tant des del punt de vista institucional, com de les empreses i la universitat, aportant cadascun mitjans per a fer-ho possible. En el cas de Tavernes, l'aportació és econòmica i segons confirmava el regidor, és d'1.300 euros a l'any.

José Marín va explicar que la cátedra organitza i participa en nombroses activitats de formació, entre elles màsters i altres activitats docents, beques predoctorales i posdoctorales, premis a projectes de finalització de carrera, conferències, tallers i col·laboració en plans de formació de l'empresa.

Però el punt en què més va insistir és en la de formar a estudiants per al món empresarial i, amb la col·laboració d'entitats privades, els ofereix eixides professional sense necessitat d'anar a buscar treball fora de les nostres fronteres.

En aquesta cátedra de la UPV, a més de Tavernes, participen els ajuntaments de Gandia i Oliva, diverses empreses i Caixa Ontinyent.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Poca gent,no tots empresaris,menys joves. Mal assumpte per a emprendre.